روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم اذعان نشریه آمریکایی به ضعیف بودن حملات علیه ایران | جمهوری اسلامی ایران تمایلی به ساخت بمب اتمی ندارد عطوان: آیت‌الله خامنه‌ای همیشه حقیقت را گفته‌اند حضور علی شمخانی در مراسم وداع با شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس درگیری مسلحانه در شمال غرب لبنان (۷ تیر ۱۴۰۴) طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپازدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: جنگ در ایران را آنگونه که باید پایان ندادیم رئیس قوه‌قضائیه: مردم ایران، غیرتمند و حماسی هستند سلیمی: ۲۳ ماده قانون فعالیت ریزپرنده‌ها به زودی نهایی می‌شود شهادت ۳ کودک دیگر در غزه توسط رژیم صهیونیستی بقائی: بوی گاز و خاکستر با هیاهوی تاجران دروغ از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود محو کامل یک منطقه اسرائیلی در پی حملات ایران فتاح: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، نماد وحدت ملی است یک عضو کنگره آمریکا: راه‌حل نظامی کافی نیست، باید با تهران مذاکره کرد وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است سردار قاآنی در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + ویدئو انعکاس حضور میلیونی مردم تهران در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در رسانه‌های خارجی + فیلم و عکس حضور رئیس‌جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس و فیلم
سرخط خبرها

انتقاد رئیس کمیسیون بهداشت مجلس از مافیای دارو در کشور| ستاد تنظیم بازار در حوزه دارو تخصصی ندارد

  • کد خبر: ۱۱۳۵۸۰
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۱
انتقاد رئیس کمیسیون بهداشت مجلس از مافیای دارو در کشور| ستاد تنظیم بازار در حوزه دارو تخصصی ندارد
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره وضعیت سخت تولیدکنندگان دارو، گفت: ستاد تنظیم بازار در حوزه دارو تخصصی ندارد و باید این موضوع از دست آن‌ها خارج شود ضمن اینکه نیازمند نظارت سازمان برنامه و بودجه روی ایجاد صندوق تأمین دارو‌های خاص و صعب العلاج هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حسینعلی شهریاری در نشست علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی در جریان گزارش کمیسیون بهداشت در مورد بررسی عملکرد دستگاه‌های مسئول در پوشش بیمه همگانی و حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج، ضمن تشکر از جامعه پزشکی، پرستاران و بهیاران و سایر گروه‌های پزشکی برای ارائه خدمات گفت: امروز در فضای مجازی و در داخل و گاهی از سوی گروه‌های ضد انقلاب خارج از کشور، وضعیت جامعه پزشکی مورد هدف قرار گرفته و باعث ناامیدی آن‌ها می‌شوند.

نماینده مردم زاهدان در مجلس در ادامه با بیان اینکه علیرغم قول‌های دو دولت اخیر، هنوز اتفاق مثبتی برای جامعه پزشکی رخ نداده و فوق العاده خاص برخی از اقشار آن‌ها پرداخت نشده، عنوان کرد: سازمان برنامه و بودجه در این خصوص می‌گوید باید از درآمد‌های اختصاصی استفاده شود و این یعنی حوزه سلامت را نمی‌شناسند.

وی در ادامه با بیان اینکه طبق قانون ساختار وزارت تعاون باید برای حکمرانی مطلوب، اطلاعات موثق در دست باشد، گفت: امروز ۷ تا ۸ میلیون نفر از ایرانیان فاقد شناسنامه هستند ضمن اینکه در دولت قبل گفته شده بود که ۱۱ میلیون نفر بیمه می‌شوند و جشن بزرگی هم برای آن گرفتند، اما اتفاقی نیفتاد چرا که منابع آن تأمین نشده بود.

شهریاری در ادامه با بیان اینکه حوزه دارو تابع قوانین بازار نیست، عنوان کرد: سازمان غذا و دارو این موضوع را تعیین می‌کند و سازمان‌های بیمه گر باید آن را تأمین کنند، اما متأسفانه حضور ندارند و نمی‌دانند چه دارویی باید تأمین شود همچنین قیمت گذاری مکمل‌ها که اکنون در دست سندیکا‌ها است با دستور وزیر باید به کارگروه‌ها داده می‌شد که هنوز این اتفاق نیفتاده ضمن اینکه وجود داروخانه‌های زنجیره‌ای باعث ایجاد مافیای دارو شده است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در ادامه با بیان اینکه مسائلی همچون حقوق کارگران، گمرک، بسته بندی و تأمین ماده مؤثره در تعیین قیمت دارو موثر است، اظهار کرد: هزینه‌های بسته بندی و ماده مؤثره ۴ و ۲ برابر و هزینه دستمزد‌ها ۳.۵ برابر شده که در نهایت باعث افزایش قیمت ۸۳ درصدی دارو شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه تولیدکنندگان دارو تا کنون این شرایط را تحمل کرده اند، یادآور شد: اکنون توان آن‌ها سرریز شده و ستاد تنظیم بازار که تخصصی در این حوزه ندارد آن را به دست گرفته است که باید از دست آن‌ها خارج شود همچنین برای تأمین دارو‌های خاص و صعب العلاج باید صندوقی ایجاد می‌شد که سازمان برنامه و بودجه باید روی آن نظارت می‌کرد، اما اجرا نشد.

شهریاری همچنین در خصوص وضعیت ارز و تأثیر آن بر تأمین دارو، خاطرنشان کرد: برنامه عملیاتی دولت در این خصوص اجرا نشد و گرفتاری‌ها برای مردم باقی ماند همچنین زیرساخت‌ها اماده نیست و ارز قابل توجهی نیز برای تأمین دارو تخصیص داده نشد. آقای رئیسی گفت جان مردم باید تأمین شود، اما ما امیدی به آن نداریم.

این عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در ادامه با اشاره به عوامل اجتماعی موثر در وضعیت سلامت، گفت: نقش وضعیت وزارت بهداشت در این موضوع تنها ۲۵ درصد است و بقیه نیازمند دیپلماسی کلان در حوزه سلامت است. البته وضعیت درمان بعد از انقلاب نسبت به پیش از آن، بسیار متفاوت شده و امروز بیماران از خارج از کشور به داخل برای درمان مراجعه می‌کنند.

وی در ادامه با اشاره به مداخله ارگان‌ها در حوزه سلامت عنوان کرد: گاهی کمیسیون اصل نود مجلس به این موضوع ورود پیدا می‌کند، اما ایراد کار این حوزه به دلیل نحوه توزیع نیرو‌های درمانی است که در اقصی نقاط کشور متفاوت بوده و باعث ایجاد مشکل شده است.

رئیس کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: اگر مطالبات بیمه‌ها پرداخت نشود، وضعیت افزایش قیمت ارز روز به روز به قیمت تجهیزات و پزشکی و موارد مصرفی درمانی تأثیر خواهد گذاشت و بحران زا می‌شود همچنین طبق گزارش‌ها ۱۱۷ هزار میلیارد تومان منابع برای مطالبات بیمه‌ها نیاز است که بتوانند وظیفه خود را به خوبی انجام دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->